Muziek

Ik speel doedelzak, viool, en zing. Op mijn 7e startte ik met vioollessen. Er volgden vele jaren van klassiek vioolles. Tijdens mijn tienerjaren zong ik in het showkoor van mijn middelbare school. Na een kort uitstapje naar Ierse fiddlemuziek, verruilde ik in 2007 de viool voor een doedelzak.

Op deze pagina zie je in welke bands ik speel en heb gespeeld. Boek ons voor je evenement!

Androneda

Androneda is een Nederlandse balfolkband. We spelen traditionele West-Europese dansmuziek, maar dan op een hedendaagse manier! Op doedelzak, trekzak en saxofoon brengen we grotendeels eigen composities ten gehore. Het centrale uitgangspunt in onze muziek is altijd de dansbaarheid ervan. Balfolk is namelijk een dansvorm die valt in de categorie ‘social dance’: gezelligheid en plezier met live muziek. Ons repertoire omvat koppeldansen, zoals de bourrée, scottish, wals en mazurka, maar ook groepsdansen zoals een cercle, gigue, rondeau en chaine, of andro.

Luister naar ons op YouTube
Meer informatie / boeken

De Soete Inval

De Soete Inval speelt middeleeuwse muziek op historische festivals, middeleeuwse markten, en meer. We spelen op verschillende soorten doedelzakken, ondersteund door een trom.

Bekijk onze muziekvideo
Meer informatie / boeken

Tweedledum & Tweedledee

Tweedledum & Tweedledee was mijn eerste band, samen met Ernic Kamerich op draailier. We speelden middeleeuwse en folkmuziek op fantasyfestivals en middeleeuwse festivals. De band bestond van 2010 tot 2017.

In 2015 brachten we onze CD “Gyre & Gimble” uit. Deze is nog steeds verkrijgbaar voor €5. Interesse? Stuur me een mailtje!